806

Prin centrul capitalei se plimbă o haită de cîini agresivi (FOTO)

O haită formată din 9 cîini fără stăpîn a fost observată în centrul Capitalei. 

Aceștea au fost observați de către un martor ocular la intersecția străzilor Alexandru Bernardazzi și Vlaicu Pîrcălab, transmite știri.md. Îngrijorat de cele văzute, martorul ne-a expediat la adresa poștei noastre electronice imagini cu cîinii agresivi. 

„Două zile în urmă am văzut pe stradă o haită de nouă cîini mari și agresivi. Aceștia se aflau la intersecția străzilor Bernardazzi și Pîrcălab. Chiar alături, pe strada Bernardazzi 70 se află o grădiniță de copii iar micuții sînt expuși riscului de a fi agresați. 

Cel mai grav este că o femeie care lucrează într-un local fițos din intersecția respectivă a venit cu un butoi plin cu hrană pentru căței și a înșirat pe toată partea pietonală hrană uscată pentru cîini. Se pare că femeia hrănește zilnic haita de cîini. Prin intersecție e periculos să mergi deoarece cîinii mișună peste tot.  Ar fi bine ca actele de protecție a animalelor să se petreacă în locuri special amenajate și nu în centrul orașului riscînd cu sănătatea copiilor și a locatarilor care locuiesc în zonă”, a menționat martorul.

stiri.md

0