1140

Caz șocant: cum sunt înmormântate persoanelor neidentificate (Video)

Un bărbat a reușit să surprindă cum sînt inmormîntați oamenii neidentificați la Cimitirul sf. Lazăr din capitală.  Potrivit unui filmuleț video postat într-un grup de pe facebook, persoanele neidentificate sînt puși la întîmplare într-o groapă îngustă, fără a fi așezați creștinește.  

”Uitațivă cu ce cruzime se înmormînteaza oamenii neidentificați, sectorul 267 de la Cimitirul sf. Lazăr. Rog oamenii legii să privească acest filmuleț și sp întreprindă careva măsuri", a scris internautul în comentariul postării sale.  

Potrivit Ludmilei Boţan, director al Întreprinderii Municipale "Combinatul servicii funerare", într-un comentariu pentru Noi.md a declarat că oamenii neidentificați sînt înmormîntați în sicrie capitonate fabricate în toatalitate din lemn.  

”Oamenii neidentificați sînt înmormîntați în sicrie capitonate, fabricate din lemn. Întreprinderea sapă groapa, sicriul este așezat în groapă și imediat astupat. Este imposibil să fie aruncat la întîmplare un sicriu cu un cadavru și lăsat destupat”, a declarat Ludmila Boțan.  

Totodată aceasta a menționat că poate fi vorba de rămășiți preluate de la spitale, care rămîn în urma intervențiilor medicale care la fel sînt înhumate de întreprindere.

noi.md

0