3068

Mobila în Chisinau - la prețuri accesibile ! ! !

Mobila în Chisinau în magazinul nostru on-line https://mobvaro.md veți găsi o gamă largă de mobilier care va satisface orice cumpărător. Doar noi dispunem mai mult de 5,000 de articole de mobilier dintre care, în 99% din cazuri, sunt mai ieftine decât în alte magazine de mobila din Chisinau.

Mobila Chisinau bucatarie

Pentru confortul Dvs., toată mobila o puteți achiziționa în magazinul nostru on-line: https://mobvaro.md, în punctele noastre comerciale: 

  • ☑️ str. Calea Ieșilor 10 , etajul 1, oficiul 109Chişinău (bloc Pielart lîngă Fourchette)
  • ☑️ or. Bălți, str. N. Iorga 27, "Mobvaro Mall"
  • ☑️ Str.Calea Moșilor 4 (Calea Basarabiei).
  • ☑️ Str.Calea Ieșilor 91, Creator (MobiMall) Etajul 3. dreapta.

Mobilierul achiziționat este livrat la domiciliu în aceeași zi sau în ziua dorită de Dvs. În cazul în care modelul dorit nu este disponibil îl puteți comanda. Gama larga de produse provine din fabricile de mobilier din Ucraina și nu numai, a câror producție este realizată în conformitate cu toate standartele de calitate. Tot mobilierul prezentat în magazinele noastre are un certificat al calității stabilite de producători.

Vindem numai mobilierul care a trecut deja controlul calității și s-a dovedit eficient în procesul de funcționare. Bunurile pe care le vindem se disting printr-un preț accesibil și o calitate înaltă. În magazinul nostru puteți alege tot mobilierul necesar: pereți pentru camera de zi, mobilier modular și pentru copii, dulapuri, dulapuri cupe, paturi tapițate, canapele, bucatarii, mese și scaune, suport TV, antreuri, rafturi, tumbe de încălțăminte, mese - cafea, mese de calculator, dormitoare, etc. Deasemenea Vă propunem un sortiment larg de saltele adiționale și ortopedice. Suntem la curent cu noile tendințe, alegem mobilierul de cea mai bună calitate pentru Dvs.!

2