1179

Circulația rutieră va fi sistată pe un tronson al străzii 31 august

Chiar dacă ultima zi a Târgului de Crăciun este pe data de 15 ianuarie, autoritățile municipale au anunțat că pe această porțiune a străzii 31 august, circulația rutieră va fi interzisă până pe data de 17 februarie. Dispoziția a fost semnată de viceprimarul Capitalei, Nistor Grozavu.

Autoritățile au menționat că în această perioadă se vor efectua lucrări la rețele subterane de canalizare și de apeduct.

Circulația rutieră pe stradă 31 august, în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Pușkin, a fost sistată pe 8 decembrie în legătură cu pregătirile pentru Târgul de Crăciun.

În perioada de referință, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează.

# Troleibuze

  • itinerarul rutelor de troleibuz nr. 7, 11, 16, 25 și nr. 32 se prelungește până la str. A. Mateevici;
  • itinerarul rutelor de troleibuz nr. 30 și nr. 31 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite.

# Autobuze

  • itinerarul rutei de autobuz nr. 20 se modifică după cum urmează: de pe str.

Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. București, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

  • itinerarul rutei de autobuz nr. 26 în direcția sectorului Râșcani se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

 # Microbuze

  • itinerarul rutelor nr. 101 și 103 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile A. Șciusev, București, bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite;
    • itinerarul rutei nr. 114 se modifică după cum urmează: de pe str. Mihai Viteazul pe străzile A. Șciusev, București, Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

 Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

diez.md

0