1302

Drage mămice! Va rugam un pic atentie! "Moș Crăciun - Alături de fiecare!"


  Hou Hou Hou!  Moș Crăciun nu poate lipsi de la serbarea de Crăciun si Anul Nou! Moșul cu barbă albă și straie roșii este invitatul special, mult așteptat de copii. Cui i-ar spune ei toate poeziile, poveștile, cîntecelele și mai ales colindele, dacă nu lui Moș Crăciun?! Pe cine ar întâmpina cu brațele deschise și ochii strălucind de fericire, căutând să vadă ce se ascunde în tolba mare și grea? Moș Crăciun este, fără doar și poate, cel mai iubit bătrânel! Mos Crăciun va pune copiii la încercare! Moșul așteaptă cu drag sa fie invitat la sărbătoarea copiilor la domiciliu.
  _________
Fiecare act de caritate trebuie sa fie răsplătit! In scopul colectarii bunurilor pentru familiile nevoioase vom veni in ospetie cu Mosul contra plată, să vă felicite si să vă mulțumescă personal! Iar bunurile materiale si financiare colectate vor fi donate celor nevoiasi! La finisarea proiectului personaele neindiferente vor primi pe email raport insoțit de poza cu copiii facuti fericiti de sărbătorile de iarnă! 
_________
    Despre Noi! 
     "Oricine eşti, şi oriunde eşti, şi oricum eşti, adu-ţi aminte că eşti om"
Echipa "Licurici" este o echipă nonguvernamentală,înfiinţată de către tineretul care nu este indiferent de fericirea familiilor si copiilor din țara noastră! În scopul creării unor oportunităţi echitabile pentru oamenii talentaţi şi dezavantajaţi din Republica Moldova. Copii nu sunt vinovați pentru greselile părinților săi. Echipa "Licurici" și-a impus misiunea să vestească spiritul sărbătorilor de iarnă copiilor nevoiași acumulînd donații pentru ei.

Lucram si cu sponsor in schimbul publicitatiei!
Apelati la telefonul: 069405145
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100023636473693

1