1115

Vremea se răcește! Va cădea lapoviță, iar temperaturile vor coborî până la -3 grade

Săptămâna debutează cu vreme frumoasă și însorită. În următoarele zile vremea se va strica, meteorologii prognozează lapoviță.

Astăzi cerul este variabil în toată țara. După atâtea zile cu vreme mohorâtă ne bucurăm și de câteva raze de soare. La Edineț vor fi +5 grade Celsius, în capitală se vor înregistra +9, iar la Cahul vor fi +8 grade Celsius. La noapte, în nordul țării se vor atesta -2 grade. În centrul și sudul țării minimele vor coborî până la 3 grade. Vântul va sufla moderat, cu până la 10 m/s.

De mâine, vremea se strică. Potrivit sinopticienilor, în nordul țării va cădea lapoviță, iar maxima zilei va fi de -2 grade Celsius. În restul țării vremea va fi stabilă. Temperaturile vor oscila între +7…+8 grade Celsius. În orele nocturne, în nordul republicii vor fi -3 grade, în celelalte regiuni minima va fi de 0…1 grade. Vântul va sufla slab, cu până la 5 m/s.

Miercuri, vremea instabilă se instalează în toată țara. Meteorologii anunță căderi de lapoviță pe întreg teritoriul țării. Maxima zilei va oscila între +2…+5 grade Celsius. În orele nocturne se vor atesta -2…1 grade Celsius.

stirilocale.md

0