1105

Wizz Air nu va mai percepe taxă pentru bagajul mare de mână. Când intră în vigoare noile reguli

Din 29 octombrie 2017, Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală și de Est, renunță la taxa de 10 euro pentru bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor sale.

Astfel, pasagerii pot lua cu ei la bord gratuit un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23 cm cu o capacitate de maxim 10 kg.

Pasagerii care vor călători pe și din 29 octombrie și care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air vor primi ramburs 120% din prețul plătit, în conturile lor WIZZ.

Modificarea reprezintă o creștere cu 50% a volumului bagajului în comparație cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor.

Totodată, compania aeriană avertizează pasagerii că bagajele lor de mână ar putea să fie transportate la cală, și asta din cauză că spațiul de la bordul avionului este limitat, iar compania nu vă garantează că veți putea călători cu bagajul de mână în aeronavă. În acest caz, vă recomandă să scoateți din bagaj toate obiectele de valoare.

stirilocale.md

0