7507

Spectaculos! Cum arată în interior cel mai nou mall din Chișinău (Foto)

Pe 14 octombrie, de Hramul Orașului Chișinău, a fost inaugurat cel mai nou mall din Capitală – Zity Mall. Cumpărătorii au la dispoziție doar primul etaj, care este ocupat în proporție de 30 de suta de câteva magazine de haine.

Anterior, a fost anunțat că acesta va fi inaugurat în decembrie 2016, ca ulterior să fie data inaugurării să fie transferată pentru septembrie 2017. Centrul comercial este amplasat în regiunea Sculeni, pe strada Calea Ieșilor 8.

Potrivit investitorilor, interiorul mall-ului va cuprinde o suprafață de câteva mii de metri pătrați. Potrivit proiectului postat pe site-ul centrului comercial, etajul întâi reprezintă 4.500 m2 de suprafaţă disponibilă pentru locațiune. Mall-ul va pune la dispoziția vizitatorilor săi cel mai impunător food-court (3.400 m2), o terasă imensă în aer liber (1.100 m2) şi cel mai contemporan şi distractiv centru de divertisment pentru familii şi copii (3.400 m2 suprafaţa comercială).

Anterior anunțat că aici se va regăsi și cel de-al cincilea restaurant de tip fast food al lanțului McDonald’s. Acesta urmează să fie deschis publicului larg în luna martie 2018. Potrivit reprezentanților companiei, localul va fi situat la primul nivel al centrului comercial Zity Mall. Restaurantul va amenajat într-un spațiu primitor, va fi adaptat stilului de viață modern și activ al consumatorilor. Acesta va dispune și de un McDrive.

tv8.md

1