2613

Unul din vicepreședinții Partidului lui Usatîi, prins beat la volan (Video)

Vicepreședintele partidului lui Renato Usatîi a fost prins luni în orașul Drochia conducând în stare de ebrietate, în plus, din imaginile video, se pare că ar fi avut intenția să-i mituiască pe polițiști.

Andrian Rotaru, care este și directorul Apă-Canal Drochia a fost stopat de un echipaj de poliție, iar după ce a fost supus testării alcoolscopice, s-a constat că în aerul expirat concentrația de alcool era de 0,19 mg/litru, față de limita maximă de 0,15 mg/litru. Asta chiar dacă înainte de a face testul a negat că ar fi consumat alcool.

Andrian Rotaru nu avea nici actele pentru automobil, iar după ce a fost despre anunțat despre rezultatele testării alcoolscopice, acesta se pare că ar fi intenționat să-i mituiască pe polițiști, solicitându-se să întrerupă înregistrarea video.

„Se poate de stins și de vorbit?”, a întrebat acesta. De asemenea, în timpul discuțiiei a făcut mai multe apropouri că se cunoaște cu polițiștii și ajută poliția.

Este de menționat că Andrian Rotaru nu este primul lider al partidului lui Usatîi certat cu legea sau prin în stare de ebrietate.

politics.md

1