5041

Primele poze cu Ariana Grande dupa atacul de la Manchester (Foto)

Ariana Grande a fost surprinsa aterizand in Boca Raton, Florida, intr-un avion privat. Vizibil afectata, artista i-a sarit in brate iubitului imediat dupa ce a coborat din avion.

Ariana Grande a plecat din Anglia la scurt timp dupa ce a fost detonata bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 119. Devastata dupa incidentele petrecute la finalul concertului ei din Manchester, artista a aterizat in America plansa, cu machiajul ravasit si dornica sa-si imbratiseze iubitul.

Mai multe surse au dezvaluit pentru TMZ.com ca Ariana Grande se afla in prezent ”intr-o stare de isterie”, in urma atacului terorist de luni seara, si ca este incapabila sa mai sustina concerte. Cantareata si echipa ei manageriala sunt ”profund ingrijorati” din cauza chestiunilor de securitate, afirma aceleasi surse. Tot ce a putut cantareata sa spuna dupa evenimentul tragic a fost: "Sunt distrusa. Din toata inima, imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte".

 

Marea Britanie este in stare de soc dupa un nou atac terorist sangeros. Un atacator s-a aruncat in aer pe o importanta arena de concerte din Manchester, la sfarsitul unui spectacol al cantaretei Ariana Grande. ISIS a revendicat atentatul.

perfecte.md

0