2101

Un presedinte a fost atacat cu pietre si oua de manifestanti (Video)

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro a fost lovit cu oua si pietre de manifestanti furiosi, la plecarea de la un eveniment organizat de armata, relateaza BBC News.

Televiziunea de stat din tara a filmat momentul in care multimea a atacat masina liderului, in statul Bolivar, din sud-estul Venezuelei.

Presedintia nu a raspuns solicitarilor de informatii privind incidentul, in timp ce oficiali din Partidul Socialist au scris pe Twitter ca Maduro a fost primit cu urale de multime la San Felix.

Televiziunea de stat a intrerupt transmisiunea live, in timp ce garzile de corp ale presedintelui pareau sa incerce sa controleze situatia.

Presedintia lui Maduro este supusa la presiuni tot mai intense, in conditiile in care economia tarii se prabuseste, iar oponenti il acuza ca a creat o dictatura.

Protestele din Venezuela au degenerat in violente de cel putin cinci ori luna aceasta, iar doi tineri au murit. Liderii opozitiei cer autoritatilor sa fixeze o data pentru alegerile regionale, care au fost deja amanate.

protv.md

0