888

MOLDAGROTECH (spring) dă start sezonului agricol 2017!

Expozitia MOLDAGROTECH este cel mai mare proiect expoziţional dedicat sectorului agricol, care prezintă maşini şi utilaje agricole noi, precum şi cele mai performante tehnologii şi materiale pentru agricultură.

Expoziţia reflectă realizările complexului agro-industrial din Moldova, scoate în prim-plan problemele cu care se confrumtă sectorul, prezintă cele mai recente tendinţe internaţionale în domeniul tehnologiei şi agriculturi eficiente, astfel confirmându-şi statututl de forum naţional. Evenimentul are loc de două ori pe an, primăvara şi toamna, la începutul şi la sfârşitul sezonului agricol. Ediţia a XXXII-a a Expozitiei internaţionale specializate de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial MOLDAGROTECH (spring) se va desfăşura în perioada 15-18 martie, la Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO.

Organizator: Centrul Internaţional de Expoziţi MOLDEXPO S.A.
Coorganizator: Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republcii Moldova
Sponsor general: JM INVEST GROUP SRL, dealer oficial KINZE în Moldova
Partener media general: Agro TV Moldova

Noi opotunități de afaceri la MOLDAGROTECH (spring)

La expoziție vor participa companii din Republica Moldova, Austria, Bulgaria, Germania, Republica Cehă, România, Italia, Slovacia, Ucraina. Aproximativ 140 de companii își vor prezenta produsele pe o suprafață expozițională de peste 12 mii de metri pătrați Pe parcursul a patru zile, spațiile Centrului Expozițional "Moldexpo" vor deveni platformă de expunere a celor mai recente tendințe în domeniul agrobusiness-ului.
Se începe sezonul agricol, și participanții MOLDAGROTECH (spring) au pregătit pentru profesioniștii domeniului produse și tehnologii de ultimă generație.

Locul central al expoziției este ocupat de mașini și utilaje agricole. Sponsorul general al MOLDAGROTECH (spring), compania ÎCS JM INVEST GROUP SRL, va prezenta semănătoarea de precizie Kinze 3600 Twin Row, care asigură o distanță optimă între semințe și germinare maximă în condițiile unui teren prelucrat parțial sau neprelucrat. Compania Servmixt-Agro SRL va oferi vizitatorilor modelul de tractor compact și ușor de manevrat CLAAS AXOS 340. Pentru prima dată la MOLDAGROTECH (spring) compania Agroprofi SRL va prezenta semănătoarea tractată de precizie, produsă de compania Väderstad Modelul TEMPO F. Piese de schimb pentru tractoare și combine de mărcile Deutz Fahr, John Deere, New Holland, Laverda, Class, Gallignani, Welger vor fi promovate la standul firmei CabacomCad, cântare industriale și camioane produse în Moldova va oferta compania Comsales Grup SRL.

Pentru grădinari și viticultori participanții la MOLDAGROTECH (spring) au pregătit o serie de ustensile noi pe piață. Astfel, compania Slovina SRL va prezenta freze de grădină ale firmei italiene Calderoni. Ustensile de grădinărit de brandul mondial Fiskars vor fi expuse la standul Seneca SRL. Profesioniștii vor fi iteresați și de foarfecele pentru gradinărit Löwe de la companii NISVINEX GROUP.

La standul companiei AgroSpace COM vor fi prezentate separatoare high-tech pentru sortarea produselor în vrac: grâu, orz, orez, hrișcă, floarea-soarelui, mazăre.

Special pentru lucrătorii avicolelor compania din Italia Arion Fasoli va propune echipamente manuale si automate pentru alimentarea puilor, precum și mostre de ambalaje moderne pentru ouă.

Companiiile Promstan din Ucraina și Agrosera-Prim din Moldova vor prezenta cele mai noi tehnologii în domeniul construcțiilor și amenajării serelor. Pentru prima dată la  MOLDAGROTECH (spring) va fi expusă o metodă unică de dezinfecție termică a solului în sere la standul «Ecosol - dezinfecția solului cu aburi».

La expoziţie va fi etalat un spectru vast de fertilizanți noi. Sponsorul general al expoziției MOLDAGROTECH (spring) - 2017, compania ÎCS JM INVEST GROUP SRL, va aduce în atenția agricultorilor îngrășământul bacterian AZOTER (Slovacia), iar la standul EurotopPlus se va putea găsi o selecție mare de fertilizanți organici.

Cu produse noi si oferte speciale pentru sezonul agricol vor veni și participanții fideli ai expoziției, producătorii moldoveni: Agromașina, MECAGRO, Moldagrotehnica, HIDROSISTEM etc.

La fel, vor fi promovate oferte din domenii, precum alimentarea cu apă și sisteme de rigații în agricultură, mașini pentru îmbunătățiri funciare, hidroinstalații; tehnologii de cultivare intensivă a culturilor agricole; ambalajele pentru transportare; finanțări și asigurări în agricultură. Într-un compartiment separate vor fi etalate flori, plante medicinale, puieți de pomi fructiferi și plante ornamentale,semințe.

Programul conex

Consistent și foarte util va fi și programul conex al MOLDAGROTECH (spring) — 2017. În prima zi a expoziției va avea loc AGRO MEETING MOLDOVA-RUSSIA - expoziția va fi vizitată de delegația  oficială a regiunii Astrahan, condusă de vice-guvernatorul regiunii, președintele Guvernului Constantin Markelov. Reprezentanții delegației vor avea un șir de întâlniri de afaceri cu expozantii și vor discuta posibilitățile de cooperare și de extindere a relațiilor comerciale și economice.

În cadrul expoziției, pe 17 martie, va avea loc o masă rotundă organizată de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare în cooperare cu consultantul principal al Misiunii Uniunii Europene în Republica Moldova. Evenimentul este dedicat îmbunătățirii condițiilor de muncă și a standardelor de viață în zonele rurale ale Moldovei, precum și perspectivele de dezvoltare a regiunilor rurale.

Pentru producători și dealeri, participanţi ai expoziției MOLDAGROTECH (spring)-2017, se va desfășura Concursul profesional «Util pentru Moldova». În Concurs s-au înscris 19 companii autohtone și străine cu 26 de mostre: mașini agricole și echipamente pentru industria de prelucrare, produse fitosanitare și îngrășăminte.

În susținerea tinerilor profesioniști din sectorul agricol la MOLDAGROTECH (spring)-2017 va derula Proiectul «Agrogenerația», în cadrul căruia va avea loc un seminar, la care cei mai buni studenți ai Universității Agrare din Moldova vor face prezentări despre tendințele actuale ale sectorului agricol.

În cadrul expoziției se va desfășura Test Drive Show «Tractorul în Actiune». Toți doritorii pot participa la un test drive de mașini agricole, puse la dispoziție de companiile-participante la show (Agroprofi SRL, Vadalex Agro SRL, Aprocomtech SRL, Diaztech SRL, Servmixt Agro SRL). Astfel, Agroprofi SRL va oferi șansă de a încerca în acțiune încărcătorul Bobcat TL 360 AGRI, iar compania Vadalex Agro va prezenta în timpul evenimentului tractorul New Holland T6070.

În toate zilele expoziției MOLDAGROTECH (spring)-2017, tradițional, va lucra Târgul de material semincer și săditor.

Toți vizitatorii care s-au înregistrat online vor primi Catalogul prroduselor și serviciilor noi oferite de participanții la expoziție. Pentru vizitatori va fi amenajată o zonă foto - Curtea fermierului.

Vă așteptăm la MOLDAGROTECH (spring)-2017 din 15 până în 18 martie, în intervalul 10.00 - 18.00

0