835

Ministerul Transporturilor anunță că toate drumurile naționale au fost deszăpezite

Toate drumurile naționale blocate au fost deszăpezite, iar acum se intervine la deblocarea drumurilor locale. După cum anunță Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor cea mai gravă situație rămâne a fi în raioanele din sudul țării.

Se circulă cu dificulate pe drumurile dintre localitățile Ucrainca- Zviozdocica – Tocuz-Sălcuţa și Bender-Chircăeşti - Ursoaia Nouă- Fîrlădenii Noi din raionul Căișeni. Încă rămân blocate mai multe căi de acces spre satele Simeonovca, Brezoia, Ştefăneşti, Slobozia, Copciac, Volintiri, Marianca de Sus, Alava şi Caplani din Ştefan Vodă,

satele Iujnoie, Doina, Rumeanţev şi Iasnaia Poleana din Raionul Cahul, precum și localitățile Constantinovca, Bobocica, Enichioi, Haragîş, Vişniovca, Căietu, Dimitrova şi Şamalia din Cantemir pe care circulaţia rămâne dificilă.

Menționăm, de asemenea, că patru posturi de la frontiera Republicii Moldova cu Ucraina și-au reluat activitatea, este vorba despre ”Mirnîi”, ”Larga 1”, ”Grimăncăuți” și ”Săiți”.

Totodată, Serviciul Vamal informează că în legătură cu lipsa curentului electric în postul vamal ”Udobnoe” (Ucraina), transportul de pasageri este redirecționat spre postul vamal ”Tudora”.

radiochisinau.md

0