856

Un polițist își suplimenta veniturile prin întreținerea unui bordel

Un polițist de 24 de ani din Chișinău și concubina acestuia și-a deschis o afacere cu prostituate.

Un polițist din Chișinău și concubina acestuia au fost reținuți pentru 30 de zile. Aceștia sunt suspectați de oamenii legii de proxenetism.

Angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu SPIA al MAI şi Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Excepționale, au stabilit că aceștia publicau anunțuri pe un site specializat prin care au determinat mai multe tinere să practice prostituția.

Pentru serviciile oferite, suspecții le promiteau tinerelor câte 500 lei pentru o oră. Până în prezent, au fost identificate cinci tinere, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani.

Suspecții au fost reținuți în flagrant chiar în apartamentul unde erau prestate aceste servicii. În cadrul perchezițiilor, au fost ridicate agende cu evidența activității infracționale dar şi mai multe telefoane mobile, numerele cărora erau publicate în anunțuri. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de proxenetism riscă pedeapsa cu închisoare de la 4 la 7 ani.

eurotv.md

0