1157

A murit un mare actor din Moldova! A jucat pe scenele teatrelor din Chișinău

vitalie caraus, deces
Zi de doliu pentru actorii din Moldova. Vitalie Cărăuș, un artist cunoscut în țara noastră, sa stins din viață azi.

Vestea a dat-o fiul său, Andrei Cărăuș, pe Facebook. ”Mare este îndurerarea! Dumnezeule, bunule, iartă-i Doamne păcatele”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

Și actrița Margareta Pîntea a scris un mesaj de condoleanțe pe Facebook. ”Am fost la biserică și m-am rugat pentru el, am trimis o lumanare în altar pentru el, am scris la sănătate. M-am gândit că Dumnezeu a auzit rugăciunile noastre, a tuturor celor care ne-am rugat pentru el, dar căile Domnului sunt necunoscute. Sa dus cumetrul și bunul meu prieten Vitalie Cărăuș. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au fost cuvintele scrise de artistă.
vitalie caraus, actor
Vitalie Cărăuș este originar din localitatea Țaul, Dondușeni. De-a lungul timpului, a fost actor la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Chișinău, iar în ultima vreme a jucat și pe scena Teatrului Etnofolcloric ”Ion Creangă”. ”Artistul s-a remarcat mai ales rolului lui Cadîr, din spectacolul „Take, Ianke şi Cadîr, după piesa dramaturgului român Victor Ion Popa”, afirmă directorul artistic al Teatrului Naţional „M. Eminescu”, Alexandru Cozub, potrivit moldpres.md.

Vitalie Cărăuș va fi înmormântat în Chișinău la Cimitirul Central de pe strada Armenească.

kankan.md

0