12301

De nerecunoscut! Cum arată acum fetele de la t.A.T.u (Foto)

in prezent, trupa tatu
Lena Katia şi  Julia Volkova s-au făcut remarcate la început anilor 2000, atât graţie pieselor lor cât şi a gesturilor considerate indecente de pe scenă.

La ora actuală, Yulia Volkova are 31 de ani şi declară că s-a tratat de cancer, dar o greşeală făcută în timpul operaţiei i-a compromis vocea. După ce s-a recuperat după cancer la tiroidă, Yulia a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală în Coreea de Sud pentru a-şi recăpăta glasul.
in prezent, fete
Pozând în şcolăriţe lesbiene, cele două cântăreţe din Rusia au şocat lumea când s-au lansat în showbusiness, în 2003. Acestea obişnuiau să se sărute şi să se îmbrăţişeze pe scenă, fiind acuzate însă că acest comportament nu este decât o inginerie de marketing.

Însă, în ciuda relaţiei apropiate pe care o aveau pe scenă, Yulia a dezvăluit că nu prea mai ţine legătura cu Lena.
in prezent, trupa tatu
Yulia, care are doi copii, o fată de 11 ani şi un băiat de 8 ani, a provocat un mare scandal când a recunoscut că şi-ar condamna fiul dacă aceasta ar fi gay.
in prezent, fete
În ciuda trecutului său "gay", aceasta a avut o atitudine homofobă, declarând: "Cred că un bărbat adevărat trebuie să fie un bărbat adevărat. Două fete împreună - nu înseamnă acelaşi lucru ca doi bărbaţi împreună. Părerea mea e că lesbienele sunt mai drăguţe decât doi bărbaţi care se ţin de mână sau se sărută".

one.ro

4