Primăria Chișinău va oferi 20 de mii de lei familiei femeii strivite de un copac
Familia femeii care a decedat săptămîna trecută, după ce un copac s-a prăbușit peste aceasta în sectorul Buiucani al capitalei, va primi 20 de mii de lei ajutor din partea municipalității. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul ședinței primăriei Chișinău, de către pretorul sectorului Buiucani, Valeriu Nemerenco.
„Recent am făcut un demers pentru a se aloca 20 de mii de lei din fondul de rezervă al municipalității familiei victimei. Femeia a fost înmormîntată pe data de 17 iunie în localitatea Cojușna din raionul Strășeni, iar toate cheltuielile ce țin de serviciile funerare au fost suportate de primărie. De asemenea, am organizat o masă de pomenire și am pus la dispoziția rudelor un autobuz în timpul ceremoniei de înmormîntare”, a precizat Nemerenco.
Pe 14 iunie o femeie a fost strivită mortal de un arbore căzut pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani al capitalei. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe acest caz, în cadrul căruia șeful întreprinderii municipale „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi” din sectorul Buiucani este bănuit de neglijenţă în serviciu, soldată cu decesul unei persoane.
hotnews.md