8998

Ce bacșiș uriaș a lăsat o vedetă într-un local. Chelneri au rămas șocați (Foto)

bacsis, chelner
E adevărată că cel mai des auzim că vedetele de la Hollywood sunt zgârcite. Dar, uite că se-întâmplă să fie, câteodată, și invers. Amy Schumer, de exemplu, le-a făcut o surpriză de proporții chelnerilor care au servit-o sâmbătă seară.

Celebra actriță și prietenii săi au mers într-un local din New York, sâmbătă noapte, după ce au fost la teatru. Și se pare că Amy Schumer a fost foarte mulțumită de servirea din acel local, căci a lăsat un bacșiș gras pentru angajații pub-ului.
vedete, chelner
Este vorba de un bacșiș de 1000 de dolari pentru o consumație de doar 77 de dolari.

Informația aceasta a ajuns în presă tocmai grație angajaților, care au dat de veste pe Twitter cât de generoasă a fost actrița.

”Și apoi intră Amy Schumer în localul în care muncești și face ceva uluitor.”, a scris unul dintre angajați pe contul de Twitter, alături de imaginea cu nota de plată.
vedete, bacsis
”Am fost emoționată, este atât de generoasă și de drăguță, nu-i ceva ce vezi în fiecare zi”, a mărturisit ulterior angajata, notează okmagazine.ro.
chelner, vedete
Angajata a relatat și discuția pe care a avut-o cu actrița, dezvăluind totodată motivul pentru care Amy a fost atât de generoasă. ”Am fost în poziția ta, am făcut asta.”, se pare că i-ar fi zis Amy angajatei.

kankan.md

1