5578

Cum a scăpat Katalina Rusu de amendă pentru viteză excesivă! Ce i-au spus polițiștii când au văzut-o

amenda, porsche
Vedetele tot încalcă regulile. Katalina Rusu, de exemplu, a fost trasă pe dreapta de polițiști pentru viteză excesivă. A avut însă noroc, nu a luat amendă.

”În urmă cu doi ani, chiar de ziua mea de naștere, mă grăbeam foarte mult, pentru că a fost un accident. Eram pe drumul dintre Aeroport, în zona Porților Orașului. Nu mai țin minte cât aveam la oră. Mă gândeam că, gata, întârzii și amendă o să am. Am așteptat că au mai oprit o domnișoară, tot din cauza vitezei și când polițistul a intrat în mașină ca să-mi facă protocolul, se uită în buletin: Domnișoară Katalina, felicitări și la mulți ani! La care eu zic: Atât? Oh, slavă Domnului! Cred că putem să ne mândrim, avem lucrători în Poliție foarte amabili și înțelegători”, a declarat artista într-o emisiune de la Noroc TV.
catalina rusu, amenda
De altfel, Katalina se laudă că este o șoferiță care nu prea încalcă. ”Eu mă strădui să fiu destul de exemplară în trafic când nu mă grăbesc. Dar și când mă grăbesc sunt la fel de exemplară, doar că mă grăbesc. Mă strădui să nu iau amenzi. Am înțeles că nu au lucrat camerele o lună de zile, recent”, a mai spus cântăreața.
amenda, catalina rusu
Totuși, este atentă să nu ia amendă, întrucât un prieten apropiat a fost nevoit să plătească o sumă exorbitantă pentru încălcări. ”Un prieten de-al meu nu achita amenzile, pentru că era cu plăci de înmatriculare dintr-o țară străină. Până la urmă, i-u venit amenzi în sumă de 65 de mii de lei”, a adăugat Katalina Rusu.

Cântăreața conducea un Porsche Cayenne în 2014.

kankan.md

0