6824

Mașina poliției a lovit un motociclist în timp ce îl soma să oprească (Video)

moldova, politia

O mașina a Poliției Patrulare a lovit în seara zilei de ieri un motociclist. Potrivit martorilor, incidentul ar fi avut loc în timp ce polițiștii îl somau pe bărbat să oprească, iar acesta s-ar fi conformat și a scăzut din viteză.

Martorii mai spun că era vorba despre trei motocicliști, care veneau de la Vatra. Când mașina poliției i-ar ajuns din urmă, aceștia ar fi pornit girofarul, iar bărbatul de pe motocicletă ar fi conectat semnalizatorul de virare dreapta și a început să frâneze. 

Când acesta ar fi redus semnificativ din viteză, mașina poliției l-ar lovit atât de puternic încât motociclistul ar fi căzut de pe motocicletă.  Solicitată să comenteze situația, responsabila de comunicare cu presa din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, Uliana Catan, a declarat că polițiștii implicați în scandal relatează că lucrurile s-ar fi întâmplat cu totul altfel. 

În acest sens, pentru a stabilitoate circumstanțele producerii incidentului, a fost demarată o anchetă internă. Imaginile au fost surprinse de activistul Sandu Panuș și postate pe Curaj.TV.

Sursa

0