Nepoata Sofiei Rotaru a devenit imaginea unui brand de haine! Iată cum a pozat
Sofia Evdokimenko, in varsta de 14 ani a devenit recent fata unui brand cunoscut din Ucraina.
Nepoata Sofiei Rotaru a devenit imaginea brandului ucrainean Poustovit. Cu aceasta ocazie, tanara a participat la o sedinta foto, unde a pozat foarte chic. Reprezentantii brandului au declarat pentru woman.ru, ca Sofia s-a descurcat de minune si ca spera ca aceasta va mai coloabora cu ei.
фото в конце шикарное. смотришь и видишь одно целое.
а так.....малая еще засранка для "высокой" моды. ну, да Бог с ними
Copia. Sofica.
Soficai.
Ce Soarta are Sofia. Este rominca. dupa Ocupatie nimerind in Ucraina. L'a Chisinau s'a Lansat. Si in Rusia a Zburat. Interesant Nepoatele si Nepotii dacaii are stiu macar o Boaba despre Styramosii Lor. Moldoveni Romini. Credca Nu. E plina Lumia de Moldoveni si Romini. Oameni cu Nume, care au facut multe pentru Omenire. Primul Elicopter facut de Romin. Primul Motor cu Reactie. Supersonic. De Romin. Enric Hoanda. Primul a descoperit Insulina pe care au Patentato un American. Care de Acuma a Salvat mai Multe Veti Omenesti decit au Murit in Cele Doua Razboae Mondiale. Uzina Metalurtjica din Ribnita Retehnolijigata de un Injiner Romin. Dupa care Productia ei Merje in Europa si America. Mircia Lucescu Sahtior. si Multe. Multe alte Cazuri. Marinescu capitanul Submarinulu-i Rusesc care a Cufundata cia mai Pazita Corabie Plutitoare a Lui Ghitler. Un fel de Raistag pe Apa. si pe Urma devenind Dusmanul numarul 1-nu, al lu-i Ghitler. Si Erou al URSS. Mondial. Noroc. Eminescu. Crianga. Vieru. St.cel Mare si Sfint. sai asa mai Departe. Doga care a scris toata Muzica de l'a Olimpiada in afara de Cintecul Misca. Si multe alte Filme Rusesti. Noi mai mult Traim pentru Styraini. C'am asa se Primeste.
numai fata nu i-au prins-o in cadru :D
Iata eu cred ca romanii din Romania sunt oameni normali in comparatie cu moldovenii din rep.Moldova care se considera mari romani care sunt tacniti la cap si baga romanizmul in toate gaurile.
Шикарные фото)) http://www.hotu.su тут похожие были
Ля!!! А что тут общего с разделом МУЗЫКА? Редактора, пишите всякую светскую хрень в раздел светской хрени.