7413

Ultima ședință foto a lui Marilyn Monroe! Cât de senzual a pozat la trei săptmâni înainte de moarte

foto, inainte

In fotografiile realizate de bunul ei prieten, fotograful George Barris, pe 13 iunie 1962, o arata pe Marilyn Monroe plina de energie si zambitoare pe plaja Santa Monica, din California. Nimic nu prevestea ce avea sa se intample 3 saptamani mai tarziu, cand Marilyn a fost gasita fara suflare in propria casa, in urma unei supradoze de medicamente, la numai 36 de ani.

 

sedinta, foto

 

Fotografiile care nu au mai fost vazute pana acum urmeaza sa fie scoase la licitatie, fiecare dintre ele valorand in jur de 1500 de dolari. Barris a povestit ca ultima fotografie pe care i-a facut-o lui Marilyn Monroe a fost pe plaja Santa Monica, in timp ce se acoperea cu o patura, dupa ce s-a balacit in apa oceanului. 

 

marilyn monroe, sedinta

Sex icon-ul numarul unu din secolul trecut ramane unul din cele mai ciudate mistere de la Hollywood. Marilyn Monroe a devenit o adevarata legenda dupa moartea ei tragica, din 1962, cauzata de o supradoza de medicamente.

 

inainte, foto

 

sedinta, moarte

 

sexy, inainte

inainte, foto

 

inainte, moarte

Actrita americana a fost celebra si pentru relatiile pe care le-a avut cu o serie de barbati faimosi ai acelor vremuri, inclusiv cu dramaturgul Arthur Miller - care a fost, totodata, unul dintre cei trei soti ai ei -, dar si pentru presupusa ei aventura cu presedintele american John F. Kennedy. Disecata, analizata si venerata de generatii intregi - actrita reuseste sa ramana la fel de misterioasa la aproape jumatate de veac de moartea sa.

sursa

0