3284

Filip Kirkorov, îndrăgostit lulea de Any Lorak? Ce detalii picante a dezvăluit artista

Interpreta Any Lorak a povestit recent, intr-un interviu pentru super.ru, despre relatia sa, mai speciala, cu interpretul Filip Kirkorov.

filip kirkorov, any lorak

S-a intamplat acum 6 ani, pe vremea cand Any Lorak si Filip Kirkorov filmau videoclipul la piesa "Iluzia". Pe atunci se zvonea ca intre cei doi ar fi fost ceva, iar aceste speculatii au aparut din cauza scenelor extrem de pasionale si reale din videoclip. Potrivit scenariului, cei doi indragostiti (Any Lorak si Filip Kirkorov), se iubesc pasional intr-un palat indian. Fanii au remarcat la un moment dat, cat de real a fost jucata pasiunea manifestata de Filip Kirkorov pentru Any Lorak. Dupa 6 ani, Any Lorak  face primele declaratie despre ralatia dintre cei doi.

any lorak, indragostit

Potrivit artistei, nimeni nu si-ar fi imaginat ca scenele din videoclip, au reprezentat evenimentele din viata ei. In 2009, Any lorak se pregatea sa devina sotia unui om de afaceri turc, insa nu era sigura de alegerea pe care urma sa o faca. Filip Kirkorov care aparuse in viata sa, ii demonstra in fiecare zi cat de atras era de ea.

any lorak, filip kirkorov

"Am jucat aceste roluri atat de real, era ceva care se intampla cu adevarat intre noi. Emotii sincere, pureCred ca era indragostit de mine, mai mult, chiar mi-a marturisit acest lucru. Totul s-a intamplat atat de repede, si parca nici nu aveam nevoie de cuvinte, dragostea plutea in aer, iar acum cand am revazut acest clip impreuna, dupa sase ani, Filip mi-a spus: "cat de indragostit eram!", a povestit Any Lorak.

indragostit, any lorak

Potrivit realizatorilor acestui videoclip, acestia au remarcat o relatie mai speciala intre cei doi, in momentele cand Any Lorak si Filip Kirkorov filmau scenele pasionale, artistul nu isi mai putea controla emoiile, noteaza super.ru

filip kirkorov, indragostit

In 2009 Any Lorak s-a casatorit cu logodnicul sau, un om de afaceri turc.

sursa

3