2506

Câinii te iubesc necondiţionat fără să ţină cont de cât de sărac sau bogat eşti

Odată ce un câine formează o relaţie strânsă cu un proprietar grijuliu, loialitatea lor poate fi incomparabilă cu a altui animal sau om. Spre deosebire de noi, câinii nu judecă oamenii care nu au adăpost sau banii pentru a le oferi ceea ce au nevoie.

caini, cersatori

Acest articol este un tribut adus câinilor vagabonzi, care iubesc şi se lipesc de proprietarii lor fără adăpost pentru ai proteja indiferent de situaţie.

Câini de companie oferă un ajutor important pentru cei fără adăpost. Ei le ofere dragoste necondiţionată într-un moment în care o mare parte din societate a întors spatele şi de asemenea îşi protejează proprietarii față de diverse pericole de pe străzi.

Surprinzător, mulţi câini vagabonzi sunt relativ bine îngrijiţi de stăpâni.

Proprietarii fără adăpost vor alege de multe ori să rabde de foame şi să îşi hrănească animalul de companie, însă ei sunt de multe ori în imposibilitatea de a furniza animalelor lor de companie un ajutorul veterinar profesionist.

Din păcate, însă, străzile sunt pline de căţeluşi fără stăpân care hoinăresc pe străzi fără a primi atenţie, iubire sau mâncare ci doar alungare şi dispreţ.

cersatori, fara stapan

caini, prieteni

prieteni, vagabonzi

fara stapan, cersatori

fara stapan, cersatori

vagabonzi, fara stapan

caini, vagabonzi

fara stapan, cersatori

prieteni, vagabonzi

vagabonzi, caini

caini, vagabonzi

vagabonzi, prieteni

vagabonzi, caini

caini, fara stapan

prieteni, cersatori

sursa

0