5472

Acestea sunt fotografiile care au făcut înconjurul internetului. Te-ai prins despre ce este vorba?

imagini, teai prins

Trei artisti, Jamie Harkins, David Rendu si Constanza Nightingale au creat ceva de-a dreptul spectaculos pe o plaja din Noua Zeelanda.

Imaginile 3D pe care le-au creat pe plaja, din nisipul fin au facut inconjurul internetului si daca o multime de oameni au ramas fara cuvinte, cei mai multi nu si-au dat seama la prima vedere ce se intampla.

Ei au facut reusit sa imbine perfect prezentul, timpul, arta si dorinta in cele mai frumoase si mai spectaculoase desene pe nisip. Desi dureaza extrem de mult sa faci o astfel de lucrare, trebuie sa iti pui la incercare imaginatia si sa dai dovada de multa ambitie, atunci cand valurile marii acopera operele de arta, toate acestea dispar in loc sa stea la loc de cinste in galeriile de arta.

imagini, inconjurul internetului

Cei trei artisti nu sunt deloc suparati atunci cand operele lor sunt pur si simplu sterse de valuri precum un desen in creion de catre guma de sters. Ei au fost inspirati de constructiile cele mai frumoase ale timpului, s-au folosit de bete, imaginatie si cateva greble pentru a crea textura, contrastul si o alta perspectiva asupra operelor lor.

teai prins, inconjurul internetului

inconjurul internetului, teai prins

 

sursa

0