6874

Par niște desene normale, dar dacă te uiți de aproape rămâi fără cuvinte.

praf, desene

O serie de desene au facut inconjurul internetului si au creat cateva probleme printre internauti.

Scott Wade a fost numit Da Vinci al prafului pentru ca se foloseste de masinile murdare si face adevarate opere de arta din murdaria de pe ele. "Operele" sale au fost preluate de catre televiziuni, reviste si ziarele din intreaga lume.

Scott locuieste in centrul Texasului, iar strada care duce catre locuinta lui este plina de praf si din aceasta cauza masinile sunt mereu murdare. Tatal sau a fost un grafician de renume si i-a insuflat fiului sau aceasta pasiune pentru diferite desene.

Intr-o zi cand manca o inghetata si-a dat seama ca batul ii este de mare usor in operele sale asa ca de aici i-a venit ideea sa faca si altceva in afara de chipuri. Scott s-a indragostit pe loc de efectul creat si a inceput sa foloseasca tot felul de pensule, iar toate acestea au ajuns sa contribuie la desenele care au captat atentia intregii lumi.

praf, masini murdare

Cand a fost intrebat daca este suparat atunci cand vine ploaia si ii sterge desenele, Scott a raspuns:"Nu prea. Poate doar putin regret, dar in realitate este ceva extraordinar pentru ca asta inseamna ca pot sa fac un alt desen."

masini murdare, scott wade

"Faptul ca nu sunt lucrari permanente este lucrul pe care il iubesc cel mai mult. Ma ajuta sa nu iau in serios ceea ce fac si sa dau frau liber imaginatiei, dar imi si aminteste ca tot ceea ce se intampla in viata este trecator si ca trebuie sa ne bucuram de ceea ce avem pe moment", a mai adaugat Scott. 

praf, scott wade

scott wade, praf

desene, masini murdare

desene, scott wade

masini murdare, scott wade

desene, praf

scott wade, desene

desene, masini murdare

masini murdare, praf

scott wade, masini murdare

desene, praf

masini murdare, scott wade

scott wade, praf

sursa

0