3400

Picturi IMPRESIONANTE pe coji de arahide, boabe de cafea sau migdale

picturi impresionante, picturi minuscule impresionante

Hasan Kale, un artist talentat din Turcia, depășește limitele a ceea ce se poate realiza cu pensula și culorile. Lucrările sale sunt realizate, mai nou, nu pe pânze, ci pe obiecte foarte mici sau firave.

„Pânzele” lui Kale includ coji de arahide, jumătăți de migdale, felii de banane, fasole dar și boabe de cafea. Pictura pe obiecte organice, precum cele alimentare sunt mult mai impresionante, mai ales din cauza naturii lor trecătoare și a scării foarte mici, spune artistul.

Cele mai multe dintre picturile sale sunt atât de mici, încât e aproape imposibil să fie văzute cu ochiul liber. Potrivit unei postări a lui Kale, acesta și-a stabilit obictivul să picteze pe un fir de păr silueta unei persoane din Istanbul.

picturi pe coji de aqrahide, picturi minuscule impresionante picturi impresionante, picturi minuscule impresionante picturi impresionante, picturi pe coji de aqrahide picturi pe coji de aqrahide, picturi minuscule impresionante picturi minuscule impresionante, picturi pe coji de aqrahide picturi impresionante, picturi minuscule impresionante picturi pe coji de aqrahide, picturi minuscule impresionante picturi impresionante, picturi minuscule impresionante picturi pe coji de aqrahide, picturi impresionante picturi impresionante, picturi pe coji de aqrahide picturi minuscule impresionante, picturi pe coji de aqrahide picturi impresionante, picturi minuscule impresionante picturi impresionante, picturi pe coji de aqrahide picturi pe coji de aqrahide, picturi impresionante picturi minuscule impresionante, picturi pe coji de aqrahide

sursa

5