1379

Iată una dintre cele mai spectaculoase peşteri din lume

Peştera Pit, are o înălțime maximă de 179 de metri, fiind cea mai mare din Statele Unite ale Americii ea coborând pe lângă straturile de roci, care sunt prezente de milioane de ani. O piatră aruncată de sus ajunge jos în aproximativ opt secunde.

pesteri, cele mai spectaculoase

Peştera Ellison este situată în nord-vest și este într-adevăr una dintre peșterile cele mai spectaculoase din lume. Acesta are o adâncime de 1.063 de metri și o lungime de 64,030 de metri, fiind cea mai adâncă peşteră.

Fantastic Pit din Peştera Ellison este suficient de mare pentru a găzdui Monumentul Washington, aşa că poate acum ai o idee mai clară despre adâncimea ei.

Această peşteră uimitoare nu este recomandată pentru cei care se tem de înălțime și, de asemenea, pentru cei care se tem de întuneric.

Această minune a naturii ar putea fi extrem de frumoasă, dar atunci când vine vorba de fobii, cel mai bun lucru de făcut este să o admiri în imaginile din fața calculatorului.

Ca toate peșterile din această lume, Fantastic Cave Pit este rezultatul unor procese, cel mai important fiind dizolvarea rocilor de către ape.

Această peşteră spectaculoasă nu trebuie ratată, pentru că este într-adevăr unul dintre locurile pe care ar trebui să le vedeți în această viață.

una dintre cele mai adanci, pesteri

una dintre cele mai adanci, pesteri

una dintre cele mai adanci, cele mai spectaculoase

una dintre cele mai adanci, cele mai spectaculoase

sursa

0