3323

Și-a făcut zeci de operații estetice ca să arate ca Supermăn! Cum a ajuns să arate acum

diverse, supermăn

Un tânăr filipinez obsedat de Superman a făcut tot posibilul pentru a arăta ca idolul lui.

Începând din 1995, Herbert Chavez a început seria intervențiilor chirurgicale pentru a-și atinge visul: rinoplastie, injecții cu silicon, implanturi pentru mărirea coapselor și a feselor.

“L-am adorat pe Superman încă de când aveam 3 ani. Mă uitam mereu la desene, îmi plăcea că face tot felul de fapte bune și că iubește dreptatea”, a povestit Chavez într-un interviu pentru site-ul The Daily Beast.

Tânărul care are acum 34 de ani și-a modelat look-ul după cel al actorului Christopher Reeve, cel care i-a dat viața personajului său preferat în filmul “Superman II”.

După aproape 17 operații, tânărul este în sfârșit, mulțumit de felul cum arată! Ție iți place?

supermăn, diverse

În prezent, Chavez susține că duce viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna. E plătit cu sume cuprinse între 600 și 1000 de dolari pentru a-și face apariția la diferite întâlniri sau premiere, iar activitățile care îi fac cel mai mult plăcere sunt vizitele la orfelinate sau la evenimentele unde se strâng bani pentru oameni sărmani.

operații plastice, diverse

herbert chavez, operații plastice

sursa: protv.ro

0