6196

A fost mușcată de sân de un șarpe, în timp ce se relaxa în pat. Între timp, copiii îi făceau fotografii

O femeie din Marea Britanie, mamă a patru copii, a avut parte de sperietura vieții. Pe când încerca să se relaxeze, în pat, un șarpe a apărut din senin și a mușcat-o de sân.

Caroline Griffin, mamă a patru copii, se pregătea să se întindă în pat și și-a pus o pătură pe umeri, când s-a pomenit cu șarpele pe pieptul ei. Femeia a încercat să scape de reptilă, dar mai rău a înfuriat-o, ajungând să fie mușcată.

sarpe, diverse

“Inițial am crezut că cei mici îmi joacă o farsă, dar am avut parte de sperietura vieții când am văzut că șarpele se mișcă. Am început să țip și, în secunda următoare, m-a mușcat de sâni”, povestește Caroline.

Șarpele avea 1,2 metri și femeia spune că s-a temut că este veninos și că va muri. Aceasta a sărit îngrozită din pat, dar prima reacție a copiilor ei a fost să îi facă poze cu telefoanele mobile, ca să le arate prietenilor.

Proprietarul șarpelui, un vecin al femeii, a venit să o asigure că reptila, pe nume Hiss, nu era veninoasă. Băiatul, de 21 de ani, care deținea șarpele, spune că acesta a scăpat în urmă cu șase luni din acvariul în care era ținut.

“Nu l-am mai văzut de acum șase luni, de când a reușit să scape din acvariu. Nu a mai mușcat pe nimeni până acum și probabil a avut o reacție la țiipetele lui Caroline”, a declarat acesta, citat de The Mirror.

“Șarpele a lăsat doua urme dureroase și încă i se vede conturul fălcilor”, spune femeia.

sursa: protv.md

0