A câștigat 27 de milioane de dolari la loterie, dar a sfârșit FALIT! Vezi pe ce a cheltuit suma colosală
David Lee Edwards din Kentucky a abandonat liceul și nu a durat mult până a fost arestat. O treime din viața sa a petrecut-o după gratii, după ce a jefuit o benzinărie.
Divorțat și fără slujbă, bărbatul a avut parte de un singur lucru bun în toata viața sa: fiica sa, Tiffani. În august 2001 a reușit să câștige la loterie 27 de milioane de dolari.
Nu a avut însă norocul să se bucure prea mult de acești bani. Chiar dacă a câștigat unul dintre cele mai mari jackpoturi din istoria Americii, bărbatul a dus o viață de superstar, iar acum 3 luni a murit, la 58 de ani, singur și falit, într-un spital din Kentucky.
Fiica sa a povestit într-un interviu totul despre tatăl său, care a cheltuit o suma fabuloasa într-un timp record.
În 10 ani a spart cele 27 de milioane de dolari câștigați la loterie pe droguri, mașini scumpe și afaceri paguboase.
“Nu am știut că suntem faliți până în momentul în care am aflat că am ajuns la fundul sacului. M-am simțit atât de ușurată pentru că o etapă din viața noastra s-a terminat. La început a fost bine. Am avut un tată. A fost tot ce imi doream. În final am fost devastată pentru că mi-am pierdut tatăl”, a spus Tiffani.
Acum fata trăiește cu soțul ei și cei trei copii pe care îi au împreună în casa mamei, însă speră să se mute în propria lor casă în viitorul apropiat. Și ea a avut probleme cu drogurile însă a renunțat la această dependență acum mulți ani.
“Nu aș da viața asta pentru cea pe care am avut-o înainte pentru că atunci era foarte multă tristețe”, a mai spus fata.
Bărbatul a cheltuit o mulțime de bani în Las Vegas și și-a cumpărat o mulțime de ceasuri de lux și mai multe case.
Pe lângă o colecție impresionantă de mașini de lux, acesta a cheltuit banii pe afaceri baguboase, din care nu a avut niciun fel de profit.
sursa: acasatv.md