1112

(VIDEO) Marian Lupu ar fi INMINAT cadouri unui angajat de la “Fisc”, banuit de luare de mita in proportii deosebit de mari





Numele celorlalte doua persoane retinute luni de CNA in dosarul Fiscului sunt: Eugen Stogu, fost angajat CNA, si Leonid Coca, presedinte al Asociatiei Exportatorilor de Produse Vegetale.
 
Toti sunt suspectati ca estorcau de la agentii economici sute de mii de euro, impreuna cu Vasile Popusoi, sef-interimar al unei directii de la Fisc.
 
Familia lui Vasile Popusoi a fost vizitata in mai anul trecut de liderul PD, Marian Lupu si de sotia acestuia. Acestia au adus cadouri tripletilor Popusoi, cu ocazia Zilei Familiei.
 
Barbatul retinut de CNA are 30 de ani, si a devenit sef interimar al directiei antifrauda, dupa ce Ion Prisacaru a venit la conducerea Fiscului.
 
In declaratia de avere pentru anul 2012, Popusoi a indicat ca nu ar avea nimic decat un teren si un automobil Honda CR-V din 2006. Totodata, el a precizat ca ar fi primit cadouri de 200 de mii de lei. Am incercat sa luam legatura cu avocatul si cu sotia lui Popusoi, dar aceasta din urma a refuzat sa faca orice comentariu.
 
Amintim ca cei trei au fost retinuti acum doua zile si se afla in izolatorul CNA. Ei sunt suspectati de spalare de bani, trafic de influenta si luare de mita, iar daca vor fi gasiti vinovati, ei risca pana la 10 ani de inchisoare.


0