1023

(FOTO) Masina Presedintelui PSRM a fost retinuta de catre politie. “ Au primit ordin”




In drumul spre Gagauzia, unde se desfasoara astazi referendumul, Presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova, Igor Dodon a avut parte de un ghinion. Socialistul a fost oprit de catre politia de patrulare.
 
“ Numai ce m-au oprit. Au zis ca au primit ordin din Chisinau asupra masinii in care merg eu spre Comrat. M-au lasat sa trec. Oare ce va mai fi? “, se intreaba socialistul pe pagina sa de facebook.
 
Actualitati.md aminteste ca astazi, 2 februarie in Gagauzia are loc referendumul  consultativ cu doua subiecte: cu privire la aderarea Moldovei la Uniunea Vamala Rusia - Belarus - Kazahstan si cu privire la aderarea la Uniunea Europeana.
 
Deasemenea, Dodon, a precizat anterior ca Partidul Socialiştilor întreprinde toate acţiunile posibile în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Vamală şi în acest sens, va susţine prin toate căile legale desfăşurarea referendumului în autonimia găgăuză. Liderul PSRM a anunţat că începînd cu 19 ianuarie, în localităţile din UTA Găgăuzia, vor fi create grupe mobile ale membrilor PSRM care vor informa locuitorii autonomiei despre referendumul planificat şi îi vor îndemna să participe la acesta.


0