815

Dodon: Noi stim cine si cum l-a ajutat in 2011 pe Chirtoaca in falsificarea alegerilor si il ajuta si acuma




Presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova, Igor Dodon are un sir de intrebari la adresa actualului primar de Chisinau Dorin Chirtoaca. Socialistul se intreaba de ce plingerea in judecata depusa de edil la adresa lui Dodon a fost scoasa de pe rol de Judecatorie.
 
“Chirtoaca ma acuza de falsificari, pentru a acoperi in continuare toate prostiile pe care le-a facut si le face la cirma capitalei. S-a speriat de referendumul de demitere pe care socialistii l-au initiat si a fost salvat de o judecatoare care s-a dovedit a fi o corupta si in aceste zile a fost pe merit demisa. Se teme de participarea mea in cursa pentru Chisinau si ma acuza, fara vreun verdict, de falsificari. De ce a a fost scoasa de pe rol plingerea lui in judecata? De ce se teme de referendum? De ce ii este frica de participarea mea la urmatoarele alegeri pentru Chisinau? De ce tace despre fraudele de milioane la Primarie depistate de Curtea de Conturi?”, se intreaba Dodon.
 
“El insusi a venit prin frauda in 2011 la conducerea Capitalei. Toata lumea bine informata stie ca au fost falsificate rezulatele alegerilor inca in primul tur, pe care l-am cistigat de facto. Noi stim cine si cum l-a ajutat in 2011 pe Chirtoaca in falsificarea alegerilor si il ajuta si acum. Nu numai gheaghea Misa…”, a scris liderul PSRM pe o pagina de socializare.
 
Deasemenea, socialistul este convins ca si in acest an alegerile parlamentare nu se vor petrece de buna stiinta.
 
“Noi stim cine si cum are de gind sa falsifice alegerile parlamentare in 2014.
Vor mai trece asa falsuri? Vor mai accepta asta europenii, dupa principiul – svoloci, no svoi? Vor mai accepta asta cetatenii? Vom vedea in acest an si la anul”.


0