920

Socialistii lupta pina la capat. “STOP constructiile ILEGALE”




Mai mulţi membri şi simpatizanţi al Partidului Socialiştilor au protestat astăzi, 18 decembrie, la Primăria Chişinău, înainte de începerea şedinţei Consiliului municipal Chişinău.

 
Socialistii și-au exprimat nemulțumirea față de construcțiile ilegale din municipiul Chișinău și față de construcția mansardelor.

 
Protestatarii au declarat că edilul capitalei ar trebui să-și dea demisia pentru că nu doar că tolerează construcțiile ilegale, dar nu își respectă promisiunile făcute anterior.

 
Noi ne dorim ca orice decizie luată de primar să fie una responsabilă. Dorin Chirtoacă ar trebui să-și dea demisia pentru că nu își onorează obligațiile și promisiunile, el a promis că Primăria Chișinău va fi o instituție transparentă, dar dimpotrivă terenurile se alocă fără transparență”, a declarat juristul PSRM Vasile Bolea.

 
Amintim ca membrii și simpatizanții PSRM au mai organizat și anterior proteste, fiind nemulțumiți de construcțiile ilegale din municipiul Chișinău.

 
Ei au înaintat și un demers autorităților municipale, în care au solicitat ca reprezentanții municipalității să organizeze mai multe discuții cu cetățenii municipiului Chișinău în privința construcțiilor ilegale.


0