903

Uite unde prefera moldovenii sa se ODIHNEASCA




Si in acest an muntele ramine destinatia preferata a moldovenilor pentru perioada sarbatorilor de iarna. Cele mai solicitate destinatii sunt Romania si Bulgaria.
 
Presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Alexandru Juraveli, a mentionat ca moldovenii care vor dori sa sarbatoreasca Revelionul ai Craciunul in muntii din Romania vor achita pentru un sejur de 5 nopti, care include cazarea, transportul si micul dejun, de la 150 de euro, transmite IPN.
 
Pentru un sejur asemanator in Bulgaria, turistii vor scoate din buzunare in jur de 240 de euro. Pretul include, transportul, micul dejun, cina si cazarea intr-un hotel cu 4 stele.
 
Mutii din Ucraina nu sunt foarte solicitati din cauza preturilor exagerate. Un sejur de 5 zile in statiunea montana Bukovel costa de la 250 de euro in sus, si aceasta doar pentru cazare, fara masa si transport.
 
Alexandru Juraveli a mai spus ca, datorita operatorilor care presteaza zboruri din Chisinau spre destinatii exotice, ca Sri Lanka, Dubai si Maldive, moldovenii profita si de aceste oferte.
 
Pretul pentru o vacanta de iarna de 5 zile in Sri Lanka pentru o persoana porneste de la 1 mie de euro, in Dubai si o mie de dolari. Vacanta pe Maldive este mai scumpa, in jur de 1500 de euro de persoana.


0