903

(VIDEO) Cel mai PERICULOS ZOOPARC din lume.


In Buenos Aires s-a deschis cel mai periculos zooparc din lume. Aici vizitatorii pot face fotografii alaturi de animale. Ba mai mult ii pot atinge, mingia si chiar sa le ofere mincare chiar daca s-ar putea alege cu careva traume, si asta pentru ca animalele sunt destul de periculoase.
 
Zooparcul “Lujan” s-a deschis la 24 noiembrie 1994 , la inceput a fost dificil, mai ales colectarea de animale salbatice.
 
Primele animale au fost : o maimuță , doi măgari , doi ponei , citeva pasari și cerb, un cuplu de lei și doi păuni.
 
Cu trecerea timpului s-au adăugat noi specii , unele din donatii , de asemenea, achiziții ale faunei sălbatice de reproducere ,în special păsări, mierle care au fost menite să crească special pentru colectie.
 
Proprietatea are o suprafață de 15 de hectare, formind o zonă naturală de mare , cu un caracter special , determinat de zone împădurite.
 
Adoptarea celor patru principii și obiective care reglementează activitatea de agrement grădini zoologice moderne , educație conservare , cercetare și conservare a speciilor tinde să devină un centru pentru cale de dispariție conservare pisica de mare nu numai din America, dar a lumii și în cazul în care mulțime de pume , tigri și lei , care fac parte din campusul gradina zoologica , produsul de planuri de creștere sunt efectuate în instituție asigura existența unei bănci de gene de specimene la un moment dat în istoria acestor feline mari , poate fi un rezervor pentru asigurarea supraviețuirii acestor specii în pericol de dispariție.
 
La moment parcul dispune de 50 de lei africani , 20 tigrii bengalezi , 12 lei , aproximativ cincizeci de specii diferite de sud maimuțe din America , cămile de reproducere dar și elefanți.
 
VIDEO


0