1204

Cătălin Ivan (PSD) o acuză pe Elena Băsescu de dezinformare

Cătălin Ivan, lider al europarlamentarilor PSD şi purtător de cuvânt al partidului, o acuză pe Elena Băsescu că a transmis comisarului european pentru Energie, Gunther Oettinger, o scrisoare ce conţine "minciuni" cu privire la începerea lucrărilor la gazoductul Iaşi – Ungheni.


Fiica președintelui, la rândul ei europarlamentar, i-a scris lui Oettinger pentru a-i spune că a căzut pradă unei "mascarade" regizate de premierul Victor Ponta, care l-a dus să vadă șantierul gazoductului Iaşi-Ungheni, deși acestea nu fuseseră începute.
Cătălin Ivan susţine însă că gestul Elenei Băsescu este unul "iresponsabil" și că lucrările la gazoduct sunt în grafic. "Potrivit calendarului oficial al lucrărilor la gazoductul Iaşi – Ungheni, autorităţile sunt în grafic cu absolut toate activităţile. Începând cu 26 august, s-au demarat lucrările de organizare de şantier şi mobilizări în mai multe locaţii, inclusiv Rediu, iar alături de constructori s-a convenit că finalizarea lucrărilor va avea loc până la 20 decembrie 2013Ț, spune Ivan.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/catalin-ivan-psd-o-acuza-pe-elena-basescu-de-dezinformare-1058580.html
0