763

(VIDEO) Totalurile saptamiinii: “Gradina” PL s-a UMPLUT cu pietre MUCEGAITE


Saptamina care aproape a luat sfirsit a fost una mai amuzanta. Politicienii ca niste clowni dar nici primarul capitalei nu sta departe de circ. Mai nou acesta s-a facut de ris la o emisiune tv spunind ca daca ar fi alegeri s-ar putea de falsificat doarca sa cistige PL, o fi recunoscut ceva? O fi facut aluzie la ceva?
 
O să depundem toată străduința ca cel puțin cu scârț să trecem în viitorul Parlament. O să ne mai luăm niste ajutoare din astea care fortifică semnalul ca să reușim. Dacă nu merge o să falsificăm undeva alegerile, dar tot o să adăugăm un procent -două. Noi nu alergăm după procente, cât o să vrea alegătorul atâta o să fie”, a declarat Chirtoacă.
 
Interesanta idée a exclamat Chirtoaca. Oare asa sa fi devenit primar?
 
Acuma edilul este pregatit si daca ar avea dosare penale. Tot la aceeiasi emisiune acesta a spus ca este pregatit pentru un dosar penal si ca se asteapta la dierite surprise. O i-a pe dinaintea oamenilor cumva? Ii pregateste moraliceste?
 
Am înțeles că au fost pornite deja pe numele meu mai multe dosare penale. În unul din dosare este vorba despre liceele, colegiile care au privatizat sediul pe care îl închiriau până în acest moment. Alt dosar este legat de faptul că nu sunt numiți viceprimari. De asemenea, în alt dosar sunt acuzat că nu s-ar vinde proprietea municipală. Nu cunosc de cine a fost intentat dosarul, dar informațiile încep deja să circule”, a declarat Chirtoacă.
 
Daca tot e asa desteppt acest Chirtoaca, de ce nu se lasa condus Ghimpu de catre nepotul sau? Sau e buna piinea asta de presedinte al partidului PL?
 
Mihai Ghimpu a afirmat ca pentru Dorin Chirtoaca ar fi fost greu sa de?ina func?ia de primar general al municipiului Chisinau si in acelasi timp sa fie presedinte al PL.
 
Mandatul meu si a membrilor Consiliului Republican expira pe 5 septembrie 2014. Este exact in preajma campaniei pentru alegerile parlamentare. Cel mai probabil ca o sa convocam Congresul partidului in primavara. si Congresul va decide. Eu am adus partidul pe un loc de cinste si o sa mentin acest loc”, a declarat Mihai Ghimpu.
 
Potrivit politicianului, atunci cand este ales un nou lider de partid trebuie sa fie luati in consideratie mai multi factori: capacitatile candidatului, opinia electoratului, conjunctura politica din tara, etc. „Functie de presedinte de partid nu depinde doar de candidati. Credeti ca pentru Dorin Chirtoaca ar fi usor sa fie si primar general si presedinte al Partidului Liberal? Dorin Chirtoaca mai are doi in functie de primar. Dar, poate mai are inca patru? Daca el vrea sa candideze din nou pentru functia de primar al Capitalei, ce eu trebuie sa-i spun sa nu mai candideze? Lasati-ne pe noi sa vedem. O sa aflati la Congres, de ce ma grabiti?”, s-a interesat liberalul.
 
Tot la liberali zilele trecute s-au aruncat pietre in gradina.
 
Membrii fracțiunii Partidului Liberal Democrat din cadrul Consiliului Municipal Chisinău îsi acuză colegii din Partidul Liberal de o colaborarea ascunsă cu PCRM. Potrivit liberal-democratului Ghenadie Dumanschi, dușmănia dintre PL și PCRM are loc doar în fața camerelor de luat vederi, în realitate, însă, cele două tabere recurg la jocuri de culise
 
Formarea ordinii de zi a ultimelor ședințe are loc printr-un vot solidar între fracțiunile PL și PCRM. Astăzi urmează să asistăm la un ciudat joc de culise. Liberalii urmează să își plătească datoria pentru susținerea pe care au avut-o în acapararea acelei splendide clădiri din strada Nicolae Iorga”, a declarat Dumanschi.
 
Alesul local susține că aceste acțiuni comune demonstrează faptul că în CMC s-a creat o alianță liberal-comunistă iar primarul general o susține. „Dacă Dorin Chirtoacă va susuține și în continuare această alianță, noi vom fi nevoiți să trecem într-o opoziție dură față de această coaliție liberal-comunistă.
 
VIDEO

0