841

Dodon: Culmea cinismului si a posibil a neprofesionalismului. Vezi la cine s-a referit socialistul




Presedintele Partidului Socialistilor, Igor Dodon crede ca privatizarea Bancii de Economii nu este cea mai buna idee pentru a iesi din situatia in care a fost.
 
Culmea cinismului si posibil neprofesionalismului. Asa se poate de prihvatizat orice activ important de stat - cumperi citeva actiuni, asiguri o administrare proasta prin intermediul ministerelor de ramura (inclusiv min finantelor si economiei), argumentezi prin lipsa de mijloace bugetare, faci emisie suplimentara de actiuni la care statul nu participa. Si gata.... obtii pachetul de control”, a spus Dodon.
 
Asa combinatii pot sa le vina in cap doar unora care nu au nimic sfint si se gindesc ca sau vor fi vesnici la guvernare sau in caz de ceva vor fugi repejor pe undeva prin Genva”, a mai adaugat socialistul.
 
Amintim ca in urma emisiei suplimentare închise de acţiuni ce a avut loc la 29 august cota statului în capitalul Băncii de Economii a Moldovei (BEM) s-a diminuat de la 56% la sută la 33,38%. În acest fel Guvernul a pierdut 20 la sută din acţiunile instituţiei, care au fost preluate de compania cu capital străin SRL „Sisteme Informaţionale Integrate".


0