888

Un angajat al capitalei A FURAT echipaj pentru a-si asfalta propriul drum catre locuinta sa. Uite reactia lui CHIRTOACA




Un angajat al Întreprinderii Municipale „Exdrupo” care își construiește casă  într-o zonă de elită din orășelul Durlești a hotărât să asfalteze și drumul de acces către locuința sa, folosind utilajul și materialele întreprinderii.
 
Directorul „Exdrupo”  Efim Cheptănari a precizat că în zona respectivă își construiește casă șeful depozitului, dar a dat asigurări că acesta a arendat utilajul întreprinderii și a plătit în casă pentru materialele folosite la construcția drumului.
 
Domnul Rață a construit de la zero un drum de țară de 500 de metri într-o zonă luxoasă din Durlești. E vorba de str. Tineretului. Autospecialele de la „Exdrupo” au fost observate acolo într-o anumită zi, fiind indicat că se află în Botanica. Dacă se va constata că au fost și utilaje care nu doar au fost date în chirie, vom avea obiecții și față de dl. Cheptănari”, a precizat primarul Dorin Chirtoacă.
 
Acesta a cerut șefului interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicații, Igor Gamrețki să-l suspende chiar astăzi din funcție pe șeful depozitului de la ”Exdrupo” care a făcut abuz de situația de serviciu.


0