881

(VIDEO) PREMIERA intr-un joc de fotbal! Asa ceva nu s-a mai facut niciodata! Vezi filmuletul GENIAL cu Messi, Xavi si Iniesta de




Jocul FIFA 14 a fost prezentat pe larg la celebra conventie E3 ce a avut loc incepand cu 11 iunie in LA.
 
In aceste zile a avut loc conventia E3 in Los Angeles in care au fost prezentate jocuri de la cele mai importante companii din domeniu. Unul dintre cele mai asteptate momente a fost, ca in fiecare an, prezentarea jocului FIFA 14. Si nu a dezamagit nici de aceasta data!
 
Pentru prima data in istoria jocurilor de fotbal s-a lucrat la modul in care reactioneaza fanii din tribune in timpul meciurilor si la atmosfera creata - mai mult, inainte de startul meciurilor galeriile celor mai importante echipe din joc vor afisa coregrafii! Ultimele inovatii prezentate sunt Living Stadiums, Pro Instincts, Precision Movement sau Elite Technique.
 
Messi este omul de pe coperta viitorului joc si apare si in clipul de prezentare. "Cand merg pe teren, personal, consider ca e cel mai linistitor moment. Sunt pregatit sa fac ceea ce fac mereu, sa joc fotbal si sa fac ce pot mai bine" spune Messi in clipul de mai jos. Colegii lui de la Barca, Pique, Cesc, Xavi si Iniesta apar si ei.
 
VIDEO
 
FIFA 14 va fi lansat pe Xbox 360, PlayStation 3 si PC in data de 27 septembrie


0