833

(video) Dan Balan face DEZVALUIRE BOMBA! Cine a DESTRAMAT trupa „O-Zone”




Au cunoscut faima pe nepregătite cu melodia Ma-Ya-Hi şi au urmat alte cîteva melodii care i-au plasat în vîrfurile topurilor muzicale din lume, iar într-un momemt cînd părea că se află în momentul de glorie, au decis să se despartă. Ne referim la legendara trupă din Moldova, „O-Zone”.
 
Liderul formaţiei, Dan Bălan a făcut, în premieră, dezvăluiri într-un film documentar realizat de Victoria Cuşnir, despre certurile şi motivul care a dus la destrămarea „O-Zone”.
 
Au venit cei doi colegi la mine şi mi-au zis: noi suntem vagoanele care conduc şi cum vrem noi aşa o să fie. Tu eşti unul singur, cu noi e şi managerul”, explică Dan, după opt ani de la despărţirea de Radu şi Arsenie.
 
„Vă daţi seama, un proiect pe care îl creşti de la zero, strategii, bani împrumutaţi.. Eu am vândut tot ce aveam ca să duc această trupă în România, puţini ştiu că luni de zile mâncam numai pâine cu roşii şi smântână. Şi iată că vine un manager şi ceilalţi doi care au primit totul de-a gata şi spun că ei vor să controleze tot”, a mai adăugat artistul.
 
VIDEO
 
În filmul care durează mai mult de o oră, prezintă întreaga viaţă a lui Dan Bălan: din copilărie, momentul în care înfiinţează trupa „O-Zone”  şi pînă astăzi.


0