798

Moldoveni prinsi in timp ce faceau sex pe capota unei masini intr-un orasel din Italia




S-au încins hormonii în ei și nu au mai apucat să ajungă în dormitor. Este vorba despre doi tineri din Republica Moldova, care au fost arestați în Italia după ce au fost prinși în timp ce făceau sex în plină stradă.
 
Incidentul a avut loc duminică, 14 aprilie, în orașul italian Reggio Emilia, scrie presa din Italia.
 
Doi studenți, de naționalitate moldoveni, de 18 și respectiv 21 de ani, au fost prinși în timp ce făceau dragoste pe capota unei mașini. Cel care i-a surpins pe cei doi iubiți în tandrețuri a fost chiar proprietarul automobilului.
 
Bărbatul de 30 de ani, împreună cu prietenul său de 26 de ani, se îndreptau spre automobil pentru a merge spre acasă. Cei doi au rămas însă șocați când au văzut în ce situație s-au pomenit.
 
Supărați pe cei doi bărbați pentru că le-au „stricat” seara, cuplul de moldoveni a devenit agresiv și chiar l-a rănit pe unul dintre cei doi italieni. Acesta s-a ales cu leziuni ușoare și a avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
Tinerii au fost reținuți de către o patrulă de carabinieri. Aceștia sunt învinuiți de vătămare corporală și daune aduse proprietarului mașinii.


0