778

Liga Campionilor: Meci de SENZATIE intre Galatasaray – Real si un SCOR NEASTEPTAT




Galatasaray a sperat degeaba aseară într-o minune în faţa lui Real Madrid. Trupa lui Fatih Terim a făcut instrucţie cu spaniolii, dar a părăsit competiţia după turul dezastruos diin capitala Spaniei. 
 
Real Madrid s-a calificat cu emoţii aseară în semifinalele Ligii Campionilor. După victoria cu 3-0 de la Madrid, spaniolii au intrat încrezători în infernul de pe Ali Sami Yen, acolo unde turcii au fost fioroşi doar în tribune în primele 45 de minute. Cristiano Ronaldo a deschis rapid scorul, încă din minutul 7, atunci când a reluat în plasă din centrarea lui Khedira.
 
Madridul, cu un singur spaniol pe teren în formaţia de start, s-a jucat apoi cu ocaziile, dar turcii au scăpat până la pauză. Totul s-a schimbat în partea a doua însă. Eboue a dat semnalul revenirii pentru Galatasaray în minutul 57, pentru ca Şneider să aducă formaţia din Istanbul în avantaj cu un şut necruţător din careu după alte 13 minute.
 
Didier Drogba a făcut 3-1 în minutul 72, iar turcii mai aveau nevoie de două goluri, care n-au mai venit. În prelungiri, Ronaldo a făcut dubla. 5-3 scor general şi Madridul visează la un nou titlu de regină a Europei. 


0