2570

(video) Mircea Gutu, cu o zi inainte sa moara! Declaratii CUTREMURATOARE




Boala care i-a luat zilele cantautorului Mircea Guţu a pus şi crucea şi pe multe vise frumoase a familiei artistului.
 
Regretatul autor îşi dorea din tot sufletul să se însănătoşească pentru că, pe patul de spital îi venise foarte multe idei creative pe care îşi dorea mult să le aplice. Dar înainte de toate, Mircea Guţu îşi dorea să petreacă mai mult timp cu familia, palnifica să-şi mărite fiica cea mare şi s-o ducă la şcoală pe cea mică.
 
Se zice că trebuie să primeşti orice încercare de la Dumnezeu, chiar şi o boală. Simţeam dureri mari în regiunea abdominală. Dar ştii cum suntem noi bărbaţii, nu acordăm atenţie. Credeam că este stomacul. La o ceremonie de familie n-am mai rezistat. Primul control a venit cu o veste care ne-a bulversat. A urmat o intervenţie grea, apoi alta, reabilitări şi mai anevoiase şi mult stres. Fiica mea mai mare, Irina, care munceşte peste hotare, a decis că nu mai vrea să revină la muncă până nu mă vede pe picioare. De la 115 kg, am ajuns să cîntărest  73 de kg”, spunea Mircea Guţu, într-un interviu publicat pe Unica.md.
 
Artistul s-a stins din viaţă în noaptea de 14 spre 15 martie, la vîrsta de 49 de ani. El era tatăl a două fete şi a fost căsătorit pentru a doua oară.
 
La concertul de caritată organizat, miercuri, 13 martie, în cinstea lui, Mircea Guţu fusese ajutat de un prieten să urce pe scenă şi a rostit un discurs emoţionan, în care se vedea pofta lui de viaţă.


 
0