709

Comunistii, in cautare de FUNIE si SAPUN. Au SERIOASE motive sa TREMURE in fata anticipatelor

Partidul Comuniştilor şi-a semnat acordul de sinucidere pe data de 1 martie, atunci cînd a venit în Parlament cu moţiunea de cenzură pentru Guvernul Filat. Căderea Executivului poate duce ţara la anticipate, lucru care, în mod sigur a fost luat în calcul şi de comunişti, ba chiar aceştia au şi strigat la tribuna Parlamentului că îşi doresc cu tot sufletul preliminarele.
 
Ce au uitat cei din PCRM este că nu mai au secera şi ciocanul şi că fără sigla care i-au făcut remarcaţi, sunt INVIZIBILI, nişte NIMENI.
 
Ce am scris mai sus nu sunt cuvinte goale. Să ne amintim că la alegerile locale care s-au petrecut în cinci localităţi, în octombrie 2012, lipsa secerii și ciocanului le-a purtat marte ghinion comuniștilor. Niciun candidat comunist nu a reușit să cîștige scrutinul pentru alegerea primarului.
 
Comsomoliştii au înţeles pericolul care i-ar paşte în caz de anticipate abia ieri, 11 martie, cînd şi-au cerut secera şi ciocanul înapoi, într-un protest în faţa Curţii Constituţionale.
 
Degeaba face Vladimir Voronin atîta vîlvă. Pînă cînd juraţii se lasă neînduplecaţi de lamentaţiile lor, PCRM cel care pînă acum era cel mai puternic partid din Republica Moldova, riscă să fie uitat, la fel cum a fost dată uitării “Rîndunica” Blocului pentru o Moldova Democratica şi Prospera a lui Petru Lucinschi sau “Soarele” lui Serafim Urecheanu.
 
Şi totuşi, de ce comuniştii n-o lasă mai moale cu anticipatele?
 

0