783

Partidul Liberal:"Alianța poate „reînvia” după 8 martie"

 
Fostul prim ministru, Ion Sturza, care a fost demis în 1999, a declarat că Republica Moldova se apropie rapid de alegerile parlamentare anticipate Vicepreședinții partidelor din fosta alianță: Valeriu Munteanu (PL), Igor Corman (PD) și Vadim Pistrinciuc (PLDM) au declarat că rămân fideli principiilor de integrare europeană, dar pentru o alianță nouă, cele trei partide, deocamdată, nu sunt pregătite. Reprezentanții partidelor s-au întâlnit la emisiunea „În PROfunzime cu Lorena Bogza”.
„Din 13 februarie AIE era în comă, iar astăzi (5 martie – n.r.) chiar a murit cu totul și trei zile o vom ține pe laiță, până pe 8 martie, până când președintele o să primească demisia Guvernului. Trei zile suntem la priveghi continuu, la acest proces mortuar”, a declarat deputatul liberal, Valeriu Munteanu. „La mort, ori de bine, ori deloc (vorbim – n.r.) despre defunct”, a adăugat Munteanu.  
Fostul prim ministru, Ion Sturza, care a fost demis în 1999, a declarat că Republica Moldova se apropie rapid de alegerile parlamentare anticipate. „Până la vară vor fi alegeri anticipate în Moldova. Îmi pare rău că spun asta, aș fi dorit, din tot sufletul ca să greșesc”, a spus Sturza. Ex-premierul crede că un asemenea scenariu oprește dezvoltarea Republicii Moldova cu cel puțin un an.

0