765

”Cina cea de taină” pentru liderii AIE


Ghimpu, deocamdată, nu știe unde va avea loc întîlnirea, la ce oră și dacă liderul PLDM, Vladimir Filat, va accepta propunerea. Liderii Alianței pentru Integrare Europeană, Vladimir Filat, Mihai Ghimpu și Marian Lupu, ar putea avea în seara zilei de azi o întîlnire în acest format. Despre aceasta a declarat liderul PL, Mihai Ghimpu, care a menționat că invitația a venit din partea liderului PD, Marian Lupu.
Ghimpu, deocamdată, nu știe unde va avea loc întîlnirea, la ce oră și dacă liderul PLDM, Vladimir Filat, va accepta propunerea.
La rîndul său, președintele fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț, a spus că nu cunoaște agenda prim-ministrului, însă consideră că premierul va accepta invitația.
„Nu cunosc dacă propunerea a ajuns la prim-ministru, nici nu-i cunosc agenda. Dar noi, anterior, am declarat că sîntem disponibili să ne așezăm la masa de negocieri. Cred că prim-ministrul ar putea accepta, mai ales că au mai avut loc asemenea exerciții”, a spus Valeriu Streleț.
Menționăm că, după denunțarea acordului AIE de către PLDM, la inițiativa președintelui, s-au desfășurat cîteva întîlniri între liderii AIE, la care însă componentele AIE nu au ajuns la vreun consens. 

0