888

Ghimpu către un deputat :" Am auzit că aţi primit în dar o capră "

Deputaţii nu ratează nicio ocazie să se acuze reciproc. În debutul şedinţei de astăzi a Parlamentului au răsunat din nou replici tăioase. Totul a început de la automobilul liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, care, potrivit comuniştilor, ar fi fost făcut cadou de către ministrul Transportului, Anatol Şalaru.
 
"Un deputat din partea fraţiunii dumneavoastră ne-a confirmat tuturor că domnul Şalaru v-a cumpărat acest Mercedes şi apartamentul de pe strada Lazo. Aşa că mai întâi să vă faceţi ordine în fracţiune", a declarat deputatul PCRM, Alexandru Petcov.
"Îmi aduc aminte de un cântec - Pentru noi şi pentru Mercedes, ştiţi mai departe ce urmează", a reacţionat preşedintele Parlamentului, Marian Lupu.
În discuţie a intervenit şi deputatul PLDM, Iurie Ţap, care a declarat că a aflat despre automobilul lui Mihai Ghimpu la o discuţie cu deputatul liberal, Valeriu Munteanu, în timp ce se investiga incidentul din Pădurea Domnească. "Discutam, nu am spus la zi de naştere, am spus la general, regret şi îmi cer scuze", a spus Iurie Ţap.
"Toată lumea cunoaşte, mă vede cu o singura maşină. Poliţia a oprit masina Parlamentului, crezând că este cea cumpărată de Şalaru. Domnule Ţap, şi eu am auzit că la ziua dumneavoastră cineva v-a adus în dar o capră, dar n-am crezut, pentru că ştiu că sunteţi deputat, dar nu ţap", a declarat, în replică, Mihai Ghimpu.
Publika.md precizează că, ieri, deputatul PLDM, Iurie Ţap, a declarat, în cadrul emisiunii Fabrika, că ştie despre cadoul ministrului Şalaru pentru Mihai Ghimpu.
0